Servicii

Dincolo de recunoastere si faima de care ne bucuram ca organizatori de evenimente, cel mai frumos compliment este privirea admirativa a celor care pasesc in sala de eveniment.
Cu imaginatie si fantezie transpunem dorintele clientilor nostri in realitate, facand posibil ca emotia si rigoarea sa se intalneasca in acelasi spatiu, osciland astfel intre control si spontaneitate.

Serviciile oferite sunt concepute si personalizate pentru fiecare eveniment in parte.

1. DECORATIUNI SALA

-Suntem pregatiti sa va oferim servicii de calitate, decoruri elegante, vintage sau tematice, dintr-o gama larga si diversificata de materiale.

2. ARANJAMENTE FLORALE

-Florile inseamna emotie, armonie si o sursa permanenta de inspiratie. Fie ca sunt asezate pe sfesnice cu cupe de cristal, sfesnice argintate, vaze innobilate cu dantela sau sfesnice vintage, florile vor defini intotdeauna decorul in care sunt amplasate.

3. ILUMINAT ARHITECTURAL

-Fiind extrem de versatil, iluminatul este una dintre cele mai eficiente metode de a face evenimentul dumneavoastra exceptional, schimband culoarea salii pe nuanta dorita (rosu, albastru, verde, mov, fucsia).

4. INVITATII NUNTA SI BOTEZ

-Prima impresie despre eveniment incepe cu imvitatiile pe care le daruiti viitorilor nuntasi. Felul in care arata invitatiile reflecta personalitatea si stilul evenimentului. Daca aveti o nunta cu tematica cromatica, asortati culoarea invitatiei la culoarea aleasa pentru nunta. Va oferim o gama variata de invitatii reunite in colectii pentru toate doritele.

5. FOTO-VIDEO

-Pastrati-va amintirile vii tot restul vietii! Servicii specializate pentru evenimente, folosind aparatura de ultima generatie, care peste ani va vor face sa retrăiti sentimentele şi gandurile din acea zi speciala.

6. ARTISTI SI FORMATII

-Show-uri muzicale sustinute de artisti si formatii de muzica usoara si populara, cu un repertoriu variat, vor face ca succesul petrecerii sa fie unul garantat prin calitatea muzicii data de valoarea instrumentistilor si solistilor vocali.