Marsala – culoarea anului 2015

Marsala – culoarea anului 2015

Institutul Pantone a anuntat de curand culoarea anului 2015. Marsala se numeste ea, dar, pentru cei la curent cu trendurile in moda, alegerea acestei culori nu este deloc una surprinzatoare.
Inca de la inceputul toamnei se povestea despre burgundiu si numeroasele moduri in care il putem purta in sezonul rece, iar o simpla privire asupra unora dintre colectiile pentru primavara 2015 face clar faptul ca acesta nu ne va parasi prea devreme. Totusi, Pantone nu l-a numit burgundiu ci Marsala – o nuanta mai stinsa de grena, ceva mai lipsita de viata decat visiniul. Poti combina marsala cu gri, nude, auriu, mustar sau turcoaz. Il poti combina si cu anumite nuante de verde si albastru. Pentru un look feminin sofisticat, combina-l cu nuante nisipoase sau aurii, ne relateaza cei de la ele.ro
Culoarea primeşte numele de la vinurile italieneşti din regiunea Marsala, este culoarea anului 2015, alaturi de roz pal, verde mint, galben, albastru celeste si lavanda. Culoarea oferă sentimentul de putere, hotărâre, energie şi forţă, intimitate şi confort.
“Marsala înnobilzează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsale este o nuanţă subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrăţisăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.

Completat ca : Uncategorized

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate *

Poti folosi atribute HTML precum: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*