Despre Noi

Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor  de mai bine de 6 ani, astfel incat acest domeniu ne este foarte drag si apropiat. Inca de la inceput, am facut in asa fel incat cuplurile de miri sa fie capabile sa atinga unicitatea in ziua lor speciala, creand un eveniment magic fara un buget enorm, adaugand accente personale care sa ii reprezinte.

Pentru a organiza cu stil o nunta frumoasa va trebui ca impreuna sa transpunem viziunea si ideile voastre  care sa va reflecte personaliatatea, gusturile  si dorintele.

Imaginati-va cum ati vrea sa arate nunta  perfecta… este punerea in scena a unei gradini insorite, a culorii favorite, a anotimpului preferat, a unei flori?  Aceasta viziune este puncul de pornire pentru ziua cea mare, trebuie sa fie ziua care spune ceva despre voi , mireasa si mire, cum v-ati cunoscut si ati format un cuplu, ideile care va reflecta personalitatea, gusturile si stilul. Este important sa aveti aceeasi viziune si daca este necesar, sa fiti de acord sa faceti compromisuri, pentru a avea o zi in care sa va simtiti ambii speciali.

Nuntile inseamna multa munca si organizare. Daca inca nu sunteti siguri de ceea ce vi se potriveste, este timpul sa apelati la profesionisti pentru a crea starea dorita. Va astept sa discutam  despre ideile si dorintele pe care le aveti. Nu e intotdeauna usor sa exprimati ceea ce simtiti si doriti, dar impreuna vom transpune viziunea pe care o aveti si vom stabili stilul nuntii. Nuntile sunt fara varsta si bunul gust este intotdeauna la moda. Cred ca gustul personal este mult mai important decat ceea ce este trendy.

Consider ca fiecare cuplu este diferit, uni vor nunti somptuase, altii petreceri intime, deci este greu sa vorbesti la modul general despre nunti.

Nunta perfecta este o ocazie impletita cu dragoste si zambete, amintiri frumoase ale cuplului si oaspetilor, este despre unirea a doi oameni si alaturarea celor doua familii.

 

Cu drag va uram: bucurati-va de nunta voastra!

 

Diana Pop si echipa Kron Event & Decoration