Cinderella On Ice la Brasov . 6 aprilie 2015

Cinderella On Ice la Brasov . 6 aprilie 2015

Pro Show Music si Kron Event & Decoration va invita sa vedeti povestea magică a Cenușăresei care va prinde contur la Patinoarul Olimpic Brașov, unde explozia de culori și costumele strălucitoare vor aprinde instant imaginația celor mici!

CINDERELLA ON ICE
FASCINANTA POVESTE A CENUȘĂRESEI LA BRAȘOV PE 6 APRILIE 2015

Singurul balet pe gheață din lume, Ansamblul de Stat al Baletului din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) vine în Brașov pe data de 6 aprilie 2015, ora 19.00, cu fascinanta reprezentație “Cinderella On Ice”. Acest spectacol unic, apreciat la nivel internațional, va fi cu siguranță, un cadou de excepție pentru brașoveni în apropierea Sfintelor Sărbători de Paști!
Fantastica poveste a fetei orfane și sărace care se transformă într-o prințesă va prinde contur la Patinoarul Olimpic din Brașov pe muzica lui Serghei Prokofiev, iar explozia de culori și costumele strălucitoare vor aprinde instant imaginația celor mici!

FEERIE PE GHEAȚĂ LA BRAȘOV! NE VOM ÎNTÂLNI CU UNII DINTRE CEI MAI BUNI PATINATORI DIN LUME!

Considerat una dintre bijuteriile Rusiei, Ansamblul de Stat al Baletului din Sankt Petersburg numără aproximativ 80 de balerini-patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia. Impreună cu recuzita lor de sute de costume, lasă în urmă de fiecare dată un public înmărmurit în faţa superbelor producţii care îmbină, într-o manieră unică, aranjamentul simfonic al muzicii cu bogăţia costumelor şi măiestria balerinilor! Spectatorii vor rămâne fascinați de o coregrafie perfectă acompaniată și de elementele tehnice de mare impact pentru public, precum sărituri Axel, salturi Rittberger, dublu Lutz și piruete dintre cele mai amețitoare, toate puse în scenă de Konstantin Rassadin, coregraful ansamblului și artist emerit al Rusiei.
Așadar, așteptăm copiii de toate vârstele, însoțiți de părinți și bunici să își ia la revedere de la anotimpul friguros, alături de cea mai îndrăgită poveste, o poveste mai potrivită ca nicicând pentru a fi transpusă pe gheață și interpretată de cei mai talentați balerini-patinatori ruși.

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETULUI PE GHEAȚĂ DIN SANKT PETERSBURG

Conceptul de balet pe gheață a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scenă pe pationar, combinând baletul cu patinajul artistic. Ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revoluţionat lumea spectacolelor, astfel că succesul a venit la scurt timp atât din partea publicului, cât şi a criticilor, care au apreciat munca deopotrivă complexă şi îndelungată de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire. Din 1995, ansamblul a susținut sute de reprezentanții pe scene de operă și teatru din întreaga lume.

Biletele se gasesc la următoarele categorii de prețuri:
CATEGORIA I – 150 RON,
CATEGORIA II – 120 RON,
CATEGORIA III – 100 RON.
Copiii până la 3 ani, însoţiţi de părinţi, intră gratuit fără a avea loc pe scaun, copiii cu vârsta între 3 şi 14 ani, însoţiţi de părinţi, beneficiază de un preţ special de 80 Ron la oricare din cele 3 categorii de locuri.
Biletele sunt disponibile în următoarele locații:
Librăria Șt. O. Iosif;
Patinoarul Olimpic Brașov;
Restaurantul La Strada;
Sala Patria.

Citeste Regulamentul Concursului

Completat ca : Uncategorized

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate *

Poti folosi atribute HTML precum: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*